Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: my subwoofer :(

  1. #1
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    its making rattling noises

    what do i do?

    i have x-620, its a 8" sub....

    its about 7 months old i think...

    i cant live without subwoofers :crying: :crying:

    My Blog
    I'm still here.

  2. Software & Hardware   -   #2
    DarthInsinuate's Avatar Died in battle
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    5,001
    could be loose casing, or does something rattle inside if you shake it?
    The Sexay Half Of ABBA And Max: Freelance Plants

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Warranty?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    you know who has the greatest customer service ever???

    LOGITECH

    i called them up told them the problem and asked me for the QC passed code and then asked for my address and told me they'd ship the new one (they are going to ship me a whole new set not just the subwoofer) also i get to keep my old ones

    and yea i shook it up and it is loose but then i cant tighten the screw :S i just keeps on spinning

    how do i tighten it?

    so i can sell the new RMA ones

    I love Logitech

    My Blog
    I'm still here.

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Mine is also kind of rattley sometimes, but if i kick it it stops.
    No big deal but maybe i'll get my dad to call logitech and get a new pair of free ones.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    get a bigger screw so it bores the hole bigger and grips in, or move the screw up a little. or put superglue in the hole, put the screw in, and make sure its held tight until the glue sets.

  7. Software & Hardware   -   #7
    The "Polar Express" burnt mine out yesterday

  8. Software & Hardware   -   #8
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    so you got an rma over a loose screw that holds the speaker to the box?! is that right? i was thinking it rattled cuz the dust cap was comming off or something, but a loose mounting screw, lol I build car subwoofer boxes, and i thought i could help, but a screw..........man you gotta love logitech for sure on that one. I have creative speakers and the little volume pad is going bad..............I wonder if theyll send me a whole new set of speakers for that, lol
    Last edited by McrslV; 03-15-2005 at 02:40 AM.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    lol..

    i cant take the screw out either...i think there is a nut on the other end

    now i gotta find a way to take the whole thing apart...damn things....ill post a pic when i plan to do it...so u guys can get excited by bolts and nuts

    My Blog
    I'm still here.

  10. Software & Hardware   -   #10
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    I tried fixing mine once but there's nothing on the outside/main circuit thing that is loose.

    It's almost impossible to get to anything else in the subwoofer without cracking open the casing.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •