Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: probably a major oversight.

  1. #1
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    argh!

    i got my 64bit system but i cant install/boot to windows. do i blame special XP+office+half a million other things disc ben gave me, or does normal xp not run on 64 bit machines, or is there something really obvious people miss that causes "error loading operating system"

    :criesbecausehe'llhavetowaitaweektoplaygamesagain:

  2. Lounge   -   #2
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    as a dedicated laptop user, i sigh in relief at never having xperienced this problema
    but if it makes you feel any better
    Its all my fault

    (flame at will)

  3. Lounge   -   #3
    Guillaume's Avatar Kentish old lady BT Rep: +8BT Rep +8
    Join Date
    May 2003
    Posts
    7,763
    Quote Originally Posted by TheDave
    does normal xp not run on 64 bit machines
    It does run on 64bit machines.
    But you'd better ask your question in softwareworld. The people in there may be helpful, but never watch them in the eye.

  4. Lounge   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    It would help if you gave us more information. Is this a new installation of Windows XP?

    Tell us what hardware you have.

    Why can't you install?

    What is special XP and who is Ben?

    argh!

  5. Lounge   -   #5
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    Is ben's disc one of those slipstreamed ones, and if so does it install drivers?

  6. Lounge   -   #6
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    its some warez version that installs about 3 gig of appz when you set up (photoshop, office, norton, etc. anyway i told him to DL a proper iso for me so that should take about a week

  7. Lounge   -   #7
    Quote Originally Posted by TheDave
    its some warez version that installs about 3 gig of appz when you set up (photoshop, office, norton, etc. anyway i told him to DL a proper iso for me so that should take about a week

    That will be standard XP anyway and not 64bit. If you have access to the internet still you can download an ISO of Windows 64bit from Microsoft themselfs at top speed. Or ask around see if any of your friends have copies of Windows. Worse comes to worse i could ship you a disc, i have like 100 different versions.


  8. Lounge   -   #8
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    Just to cover all bases tho'...

    It does detect your hds right and all that?

  9. Lounge   -   #9
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by 15%
    as a dedicated laptop user, i sigh in relief at never having xperienced this problema
    How does being a "laptop user" shield you from this sort of problem?
    As a dedicated desktop user I sigh in relief at not having to deal with flaky power ports and the absurd cost of laptop parts.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  10. Lounge   -   #10
    And what part does it give you errors? Check in your BIOS that the dvd roms and hard drives are showing. Also its likly that this XP disc is a dvd version because of all the added shit, you do have a dvd reader right?


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •