Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Internet settings hijacked!

  1. #1
    My internet settings have been hijacked by "About:blank" and I can't connect to the internet anymore. I did a spysweeper sweep and it found the program as adware and spyware and removed it. The thing is though, that every time I do the sweep again , the program is still in my computer hijacking my settings.
    Any help? Right now I'm connected from another computer.

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    Djtima's Avatar ^__^
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Australia
    Age
    57
    Posts
    311
    ok i think ur gana clear it up a bit...
    are u on dial up?
    and have u tryed going to a url if so what comes up?


    Tima's : [ Devart - AudioScrobbler - Xfire ]

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    I'm on adsl. I tried to type a url but it wont work.

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    Poster
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Australia
    Posts
    35
    the operating system might be locking in whatever is causing the trouble, try restarting in safe mode and scanning

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    hmm, thats a new one....about:blank...I always thought that it was a choice you had for your startpage under internet options what does it say when you type a url into your browser? if it says "page cannot be displayed", then you have a different problem. Check the security tab under internet options just be safe, and make sure that a trojan hasnt lowered your settings. if unsure, click the default settings button. other than that, it sounds rediculous. (but i have been wrong before)
    Last edited by McrslV; 03-26-2005 at 04:02 AM.

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I had the same problem with a friends computer. Fix your winsock.

    LINK: http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html



    Anouther is LSP :
    http://www.cexx.org/lspfix.htm

    You have to disable system restore aswell .
    Mabye check out cws shreader ?

    http://www.softpedia.com/get/Interne...Shredder.shtml

    I'd be remissed if I did'nt ask whats your spyware program's ? Is it just the one in your post?
    Last edited by peat moss; 03-26-2005 at 09:04 PM.

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    all i can say is dont use ie, go to firefox mate its best internet explore out there. and comes with like pop-up stopers etc and loads of add-ons

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    install microsoft beta spyware, and anytime you go to a website, and something asks to add something to your host file, let us know and well go from there.

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Go into safe mode first of all.

    Now go to start>run>type 'msconfig'>click the 'startup' tab and remove any entries that look like spyware, or that you dont know what it is.
    Apply those settings.
    Now run your scan program and remove anything it finds. Also do virus scan and trojan scan for good measures.

    Finally run HiJackThis! and save the log. Browse to this website and paste the log in, then click analyze.
    In HiJackThis! hilight anything that the website marked as a "nasty" and then hit "Fix Selected."
    Now you can restart and the spyware should hopefully be gone.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •