Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Firefox question: Having links open in tabs not windows?

  1. #1
    Rip The Jacker's Avatar Retired
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    31
    Posts
    6,435
    Is there any way to force Firefox to open links in new tabs. Like if you normally click a link that opens in a new window, I want it to load in a new tab instead.

    Is that possible?

  2. Software & Hardware   -   #2
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    there are extensions that give you the option, the one i use is tabbrowser extensions

  3. Software & Hardware   -   #3
    Rip The Jacker's Avatar Retired
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    31
    Posts
    6,435
    I downloaded and installed it, works like a charm. Thanks DanB!

  4. Software & Hardware   -   #4
    matteoz's Avatar Member
    Join Date
    Mar 2005
    Age
    30
    Posts
    6
    regards DanB!
    i realy love this extension!

  5. Software & Hardware   -   #5
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    No problems, glad to help the FF converts

  6. Software & Hardware   -   #6
    davec8's Avatar Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Windsor, Ontario
    Age
    40
    Posts
    104
    Actually, you don't need an extension for that. It's in the options but it's hidden by default. To unhide it type "about:config" (without the quotations of course) in the address bar. Scroll down until you find "browser.tabs.showSingleWindowModePrefs". Double click it to change it to true. Now go to Tools>Options>Advanced & put a checkmark in the box that says "Force links that open new windows to open in:", then click on a new tab right underneath it.

  7. Software & Hardware   -   #7
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I was thinking ctrl & T ? Keyboard short cut .
    Last edited by peat moss; 03-28-2005 at 11:06 PM.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Rip The Jacker's Avatar Retired
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    31
    Posts
    6,435
    Quote Originally Posted by davec8
    Actually, you don't need an extension for that. It's in the options but it's hidden by default. To unhide it type "about:config" (without the quotations of course) in the address bar. Scroll down until you find "browser.tabs.showSingleWindowModePrefs". Double click it to change it to true. Now go to Tools>Options>Advanced & put a checkmark in the box that says "Force links that open new windows to open in:", then click on a new tab right underneath it.
    I googled for help and tried this before asking here, and couldn't figure it out. I change the setting to "true" and still don't see anything in the Advanced Options about forcing links to open in a new tab. Oh well, the extention is doing the job.

  9. Software & Hardware   -   #9
    harrycary's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Omaha, Ne USA
    Posts
    1,078
    Just press your "ctrl" button when clicking a link.

    piece of cake.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Press the middle button..

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •