Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: internet explorer not connecting

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481
    internet explorer wont connect to the web... but kazaa works. so i installed firefox and it allows me to surf, but internet explorer still does not work. i turn off my my fire wall and it still dont work

    what is going on?????

  2. Software & Hardware   -   #2
    Someone hacked your computer and put you out of the misery of using IE. Do yourself a favour and keep firefox installed.


  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    spyware?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481
    Quote Originally Posted by Peerzy
    Someone hacked your computer and put you out of the misery of using IE. Do yourself a favour and keep firefox installed.
    whats wrong with explorer??

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by foot loose
    whats wrong with explorer??
    what isn't wrong with explorer.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481
    Quote Originally Posted by rossco
    what isn't wrong with explorer.
    i new u was gonna say that

    and wheres the smiles i can't find them???

  7. Software & Hardware   -   #7
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    he is asking for a solution not an insult

  8. Software & Hardware   -   #8
    Quote Originally Posted by foot loose
    internet explorer wont connect to the web... but kazaa works. so i installed firefox and it allows me to surf, but internet explorer still does not work. i turn off my my fire wall and it still dont work

    what is going on?????
    make sure "Work Offline" is not ticked in the "File" menu

  9. Software & Hardware   -   #9
    the board is acting up, my last post didn't show as being posted

  10. Software & Hardware   -   #10
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by 15%
    he is asking for a solution not an insult
    I did post one.

    Have you ran spyware scans?
    if so and there's ntohing then post a hijackthis! log.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •