Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: ActiveX???

  1. #1
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    What is activeX? - do i already have it on windowsxp pro?, how do i enable it or where do i download it?
    i need it for a site for somereason...
    thanx for info

  2. Software & Hardware   -   #2

  3. Software & Hardware   -   #3
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    thanks for the google link-it made more confused than i was - however....is it already on xp pro? i have a feeling i disabled it somewhere or not...
    if i search for download i get only progs which use it wtf

  4. Software & Hardware   -   #4
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    it's part of internet explorer, you mostly need it for websites to install spyware on you. :p
    (or other apps that run in your browser)
    more then likely you have it installed, but if youre smart it's disabled
    Last edited by Vargas; 03-30-2005 at 03:11 PM.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Quote Originally Posted by Vargas
    more then likely you have it installed, but if youre smart it's disabled

    ..or set it to Prompt

  6. Software & Hardware   -   #6
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    thanks but where do i enable it (to prompt)?
    Last edited by 100%; 03-30-2005 at 03:18 PM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    internet explorer>tools>security>security level

  8. Software & Hardware   -   #8
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    genius
    problem solved
    aXess granted
    merci

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    active x is crap.
    it's where the spyware and adware and stuff comes in through the net (most of it).
    Only IE has it.
    And it's what windows update needs to run.

  10. Software & Hardware   -   #10
    keyser_soze's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Age
    47
    Posts
    1,036
    Im always suspicious of active x controls

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •