Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: M$ antispy RAM usage....

  1. #1
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    hey has anyone else seen significant amounts of RAM gettin eaten up by MS Anti-spyware?
    this slut is gettin me for nearly 60MB atm.....
    (running real time protection)
    gcasDtServ.exe = 30 MB
    gcasServ.exe = 28 MB
    Last edited by FKDUP74; 04-04-2005 at 02:45 AM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Yes.

  3. Software & Hardware   -   #3


    Nowadays 20-30 megs of ram does not seem to be alot, but I don`t seem to be using that much.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Money Fist's Avatar Che-Che get the yayo
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    London, England
    Age
    34
    Posts
    1,014
    same process names as GIANT!
    them unimaginative bastards
    even counterspy had em changed
    Last edited by Fiber; 04-04-2005 at 05:51 AM.


  5. Software & Hardware   -   #5
    Damn, I just notice firefox is using 36 megs.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Money Fist's Avatar Che-Che get the yayo
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    London, England
    Age
    34
    Posts
    1,014
    Quote Originally Posted by Ariel_001
    Damn, I just notice firefox is using 36 megs.
    i noticed FF can be retarded with RAM
    u open like 6 diff pages it takes about 40MB
    u close all the pages but one it still takes 40MB

    so i decided to use Opera (very recently)
    Last edited by Fiber; 04-04-2005 at 06:40 AM.


  7. Software & Hardware   -   #7
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    here it is after a reboot,
    not as bad, but...still about 20 MB
    and when i noticed the 58MB my pc had only been on about 3 hrs or so


  8. Software & Hardware   -   #8
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    hmmmm........
    now its been running all night and only using 20 MB.....
    guess its just goofy like that

  9. Software & Hardware   -   #9
    Izagaia's Avatar Her angel of darkness
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Beyond midnight, near you, in darkness...
    Age
    46
    Posts
    709
    Quote Originally Posted by Money Fist
    same process names as GIANT!
    them unimaginative bastards
    even counterspy had em changed
    Trivia: the technology behind the Giant brand has been proprietary of SunbeltSoftware all along. All three products (MS, Giant, Counterspy) share the same engine and .dll resources.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Izagaia's Avatar Her angel of darkness
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Beyond midnight, near you, in darkness...
    Age
    46
    Posts
    709
    Quote Originally Posted by FKDUP74
    hmmmm........
    now its been running all night and only using 20 MB.....
    guess its just goofy like that
    That is about where I normally would see it myself. Sometimes not quite so high. Did you have it set at a specific time to gather updates or scan your system? Heck... you may even see a jump in useage when new/foreign processes are introduced into your system from the looks of things. Just guessing really though.
    Last edited by Izagaia; 04-04-2005 at 08:02 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •