Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: game error

  1. #1
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    keeps giveing me shit.

    something always happens to me with computer games.Can you help me.this is why i would never buy a pc game.fucken shit

  2. Games   -   #2
    Those Doom 3 cd's have been edited from the originals using UltraISO. I can tell because of the name of them, maybe why, download the original images. Also you have like 200mb free Hhd space, free up some more.


  3. Games   -   #3
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    what do i do from here:

    I am lost.Been playing around for 2 hours now.I have the iso's not discs

  4. Games   -   #4
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    have you mounted disc one in daemontoolz?

  5. Games   -   #5
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    yeah over and over

  6. Games   -   #6
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    :help: this has took'n 3 hours of my time and a CD

  7. Games   -   #7
    Quote Originally Posted by ziggyjuarez
    what do i do from here:

    I am lost.Been playing around for 2 hours now.I have the iso's not discs

    Yes but someone has edited those ISO's from the oens the group originally released because otherwise they would be called:

    Doom3_1
    Doom3_2
    Doom3_3

    Not

    27362894573763875 (random numbers) like yours are called.

    Redownload the ISO's from a better source, this is likley the issue.


  8. Games   -   #8
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    Quote Originally Posted by Peerzy
    Yes but someone has edited those ISO's from the oens the group originally released because otherwise they would be called:

    Doom3_1
    Doom3_2
    Doom3_3

    Not

    27362894573763875 (random numbers) like yours are called.

    Redownload the ISO's from a better source, this is likley the issue.
    That would take a full day for me Im just gonna delete this and play my ps2 Thanks

  9. Games   -   #9
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    or you know replace the exe w/ a cracked one

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

  10. Games   -   #10
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    Thats not the problem

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •