Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Im experiencing sound problem from my speakers.

  1. #1
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    I got a windows update message, asking me to update my nividia sound codecs. It tried to update it 2 times but failed, so i decided to just shut it down. It seems when im watching a movie or listening to a music, i hear these echoing like sounds in the background , which is very bad.

    the speakers i have are
    http://www2.newegg.com/Product/Produ...121-123&depa=0

    and the pc im dealing with now is, the one in my sig.

  2. Software & Hardware   -   #2
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Mabye roll back the drivers ? I hate the winupdate hardware . I hide it , it keeps trying to update my Ati 9700 pro with 5 year old drivers. Or go to your nividia home page and get the lastest ones.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Can you please link me one with an installer to it? I went to nvidia and downloaded it , and all it came with was a uninstall utility and a couple of .dll files


    EDIT:
    i came across this site on google , im not the only one experiencing it
    http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic.php?p=473295
    Last edited by Formula1; 04-28-2005 at 02:02 AM.

  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    You should have a mobo driver cd -rom ?




    Yes I read your edit , same thing ,don't use winupdates. Tryed rolling back the drivers ?
    Last edited by peat moss; 04-28-2005 at 02:15 AM.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Yay, looks like i came to a solution. I installed the 4.24 nforce drivers from here, http://www.ap0calypse.com/showthread.php?t=541 . And im not experiencing the echowy sound anymore. Sorry for my inconvenience. Windows updates can get annyoing at times... :x

    And thanks for taking the time to reply to my question peat mosss, appreciate it so much

  6. Software & Hardware   -   #6
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Hey friend no problem ! Has happened to me on many an occasion. Wish I was better at explaining how to fix it . But rule of thumb ,it it aint broke don't fix it !

    Oops I mean don't update it !
    Last edited by peat moss; 04-28-2005 at 02:22 AM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    GepperRankins's Avatar we want your oil!
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    the suburbs. honestment
    Age
    31
    Posts
    21,102
    go into sound cRD PROPWERTISE AND UNTICK "SREYEO MIX" O R "MONO MIX"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •