Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Has the chromo skin finally packed up.???

  1. #1
    enoughfakefiles's Avatar Ad ministrator
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    I'm an Even Steven with a
    Posts
    10,491
    I keep getting this error message.



    I`m using firefox and i`ve cleared out all my cookies and temp internet files as well. I started to get in software world.:pleasetellmeitsnotmybrowser:

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    No problem here, with the same skin and borwser as you.


  3. Everything Related to the Board   -   #3
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Ross' error page is working

    when do you get that error?

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    enoughfakefiles's Avatar Ad ministrator
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    I'm an Even Steven with a
    Posts
    10,491
    I get it when i click on a thread. It does`nt do it everytime.

    I`ve just run ccleaner so see if it`s shitey cookie.

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    I just got it twice in Internet world as well.


  6. Everything Related to the Board   -   #6
    Infact this is about the only thread i can view now.


  7. Everything Related to the Board   -   #7
    enoughfakefiles's Avatar Ad ministrator
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    I'm an Even Steven with a
    Posts
    10,491
    Have you done a back up. I`ve just cleared everything in privacy in firefox and run ccleaner again to see if that helps, but if peerzy getting as well there could be a glitch.

  8. Everything Related to the Board   -   #8
    Now i changed to the Synapse skin and i cannot change it back.


  9. Everything Related to the Board   -   #9
    enoughfakefiles's Avatar Ad ministrator
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    I'm an Even Steven with a
    Posts
    10,491
    Quote Originally Posted by Peerzy
    Now i changed to the Synapse skin and i cannot change it back.
    I`ve had this sometimes where you can only change skins on the main page.

  10. Everything Related to the Board   -   #10
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Same problem here.

    link for thread in SYnapse skin:
    https://filesharingtalk.com/vb3/t83324.html
    Same thread in Chromo:
    https://filesharingtalk.com/vb3/t83324-.html

    there is a '-' @ the end when using Chromo

    Changing skin doesnt always work I know

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •