Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: I'm not really sure what this error means.

  1. #1
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,631
    Can anyone tell me what this error means and why I'm getting it?





    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Use WinRAR.

    The file is either corrupt or it's a renamed file that wasn't .zip.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,631






    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  4. Software & Hardware   -   #4
    lost cause? reupload? isnt there a thing in winrar which fixes errors?

  5. Software & Hardware   -   #5
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,631
    Normally I would gone somewhere else to download the file but this is the only site that has it since it just came out today, and some people have already posted that they liked the mod. (Which means it worked earlier today at least)

    http://www.team-digital.com/forums/i...?showtopic=740
    Last edited by Skizo; 06-06-2005 at 11:31 PM.



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  6. Software & Hardware   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by Skizo
    ...and some people have already posted that they liked the mod. (Which means it worked earlier today at least)...
    Not necessarily: https://filesharingtalk.com/vb3/t95120.html Read posts 2 and on

    Last edited by tesco; 06-07-2005 at 01:19 AM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    BawA's Avatar FST Pioneer BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Some Where but not here
    Age
    35
    Posts
    4,541
    try renaming the file, mybe its not a zip, in case of corruption then it cant be fixed.


    "You can be mad as a mad dog at the way things went; you can swear and curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go"
    Benjamen button

  8. Software & Hardware   -   #8
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    It's not a zip, it's a CoD .pk3 file.

    I make my own so it should be easy to sort out. Once it's set as .pk3 you can still use WinRAR to open it as it is, in effect a zipped file - for CoD

  9. Software & Hardware   -   #9
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,631
    But if I rename the zip file to .pk3, then I won't even have the option to unzip it. If I right-click it, it will ask if I want to zip it, not unzip it.



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  10. Software & Hardware   -   #10
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    It is corrupt. Just re-download the file to fix the problem.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •