Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: My Bittorent Client keeps freezing after 5 minutes...

  1. #1
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Something's wrong with my Bittornado client... whenever i dl something it freezes after like 5 minutes and it doesen't DL.... i cant seem to get anything anymore

  2. BitTorrent   -   #2
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    tried reinstalling?

  3. BitTorrent   -   #3
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    couple times, tried different versions aswell!

  4. BitTorrent   -   #4
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    only bittorrent crashes? check how many memory is used when it happens

  5. BitTorrent   -   #5
    muchspl3's Avatar muchspl3 > muchspl2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Location Location
    Posts
    1,824
    windows 98? I think you are connecting to too many peers/seeds
    limit it to 60

  6. BitTorrent   -   #6
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    tried everything >_<, i'm just gonna reformatt my computer! whata a pain

  7. BitTorrent   -   #7
    Rip The Jacker's Avatar Retired
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    31
    Posts
    6,435
    I used BitTornado, after 30 minutes of use, my whole computer would freeze.

    I switched to BitComet, havn't had any problems yet.

  8. BitTorrent   -   #8
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    omgwtfbbq its still happening!!!

    oh well i took jack's advice and BitCOmet works..... but Bittornado is so cool...
    Last edited by Monkeee; 06-09-2005 at 06:47 AM.

  9. BitTorrent   -   #9
    j0nathan's Avatar [][][][][][][]
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Tj.
    Age
    32
    Posts
    72
    I was having the same problem minutes ago with bittornado and azureus, NOD32 was the problem, if your are using nod32 just disable imon.

  10. BitTorrent   -   #10
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Quote Originally Posted by j0nathan
    I was having the same problem minutes ago with bittornado and azureus, NOD32 was the problem, if your are using nod32 just disable imon.
    yea i just checked the forums and realized it was my NOD32, you dont have to disable it, just to set up, miscellaneous, and add Bittornado client to the exclusions

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •