Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: RMA RAM does not work either!

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    259
    Hey Guys,

    Just got my RAM from NewEgg after the first stick resulted in my PC not to boot, it would just make long beeps. Both sticks of RAM I received do not work. I am stuck with 512. Am I supposed to be doing something special? LIke reseting the CMOS or changing Something in the BIOS? My mobo is ABit NF7-S.

    THanks.

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    What kind of ram? PC ect.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    259
    Corsair 3200 DDR400
    Its the same as the one that I have in their now...I had the same problem last week.
    I'm pissed.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Gripper's Avatar Dexter's Apprentice.
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Mansfield, Nottinghamshir
    Age
    53
    Posts
    11,008
    Check this out http://www.soyo.com.tw/kb/kbdesc.php?id=167 hope it helps

    All spelling mistakes and grammatical errors in my post's are intentional.

  5. Software & Hardware   -   #5
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by Sasage
    Corsair 3200 DDR400
    Its the same as the one that I have in their now...I had the same problem last week.
    I'm pissed.
    Ah yes, I remember the topic, is it a dual channel kit?
    Last edited by S!X; 06-22-2005 at 10:43 PM.

  6. Software & Hardware   -   #6
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Are you in DIMM slots 2 and 3?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    259
    Yes, I tried 3-2 and then 3-1.

    Don't know anything about dual channel kits, but I was going to steal the RAM from my sis' PC to see if that works. If not, then I think my mobo might be bad.
    Last edited by Sasage; 06-23-2005 at 12:16 AM.

  8. Software & Hardware   -   #8
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    What is the sequence of beeps?
    Write them down in the format long-short-short-long-pause-repeat

    These are POST beep codes, they actually tell you what the fault is.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Did you try the new RAM all by itself?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    259
    The beep codes are: LONG-LONG-LONG-LONG and then I stopped listening because the RAM was in the DIMM3, the all by itself, where it should work.

    Can someone recommend me another brand or stick that would be compatible with my current 512? Or should I risk another RMA?

    Would this Crucial http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820146541 be compatible with the Abit NF7-S and my current RAM http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16820145416?
    Last edited by Sasage; 06-23-2005 at 02:13 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •