Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Knights of The Old Republic

  1. #1
    ApacNTS's Avatar Helljumper
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    33
    Posts
    886
    it's an older game i know, but i was playing it the other day, downloaded the patch and everything. well i noticed that when i visited tatooine for the 2nd time, 2 odd things happened, the first was some droid i had never seen before was in my ship asking me where i wanted to go, the star map was no longer visible :shrugs: the 2nd, the map to the ebon hawk was completely wrong, instead the game showed the map to the underground sea floor of manaan . After that things multiplied....so i get back on the ebon hawk and find that my t3 droid....is no longer selectable. in it's place however is a 2nd zaalbar. so i had 2 big z's one with a bacca blade, one without, one a level 13, one a level 16 . i had a laugh at first, figuring it was a simple glitch that would correct itself...i was wrong. i noted that the jagi mission i completed would not go to the completed stack..annoying. by the time i made it to the space forge system, my wookie friend had doubled again and again and again, everytime i left the ship and went back, i found another wookie. all in all i had 12 wookies, all zaalbars, again one with a bacca blade, the rest without, i could talk to any of them, had to walk around them, and couldnt kill them . my question is, has anyone heard of this, or been through it yourself? i thought it may have been because of the gizka, but even after i lost them i still had all those Z's. even one of the cut scense showed 2 big z's in it, one being z, and one of course what was supposed to be t3.

  2. Games   -   #2
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    use any cheats that might fuck it up?

    Smith is a bag of douche,FACT.

  3. Games   -   #3
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    Put your save files somewhere, and then reinstall the game. Or download a different version, and install it, then put your save files back in the save folder.

  4. Games   -   #4
    ApacNTS's Avatar Helljumper
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    33
    Posts
    886
    no cheats (didnt even know there were any) and it's the xbox version. another note, after i beat malak for the last time, the game refuses to show the end cinematics, it stops after dodonna says "you'll get a hero's welcome when you get home" screen goes black and nothing comes on, i started button mashing out of boredom/frustration and by pressing Y my light saber will come out and swing around, i can hear it anyway, screen remains black.

  5. Games   -   #5
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    is the cd-scratched?

  6. Games   -   #6
    ApacNTS's Avatar Helljumper
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    33
    Posts
    886
    nope, it's about a week old actually, straight from kmart i read on another site where if you see the "galaxy droid" instead of the star map its an inclination that a glitch/bug has occured. noone mentioned cloning characters tho, ah well, designers and their buggy releases. i wonder what awaits me in sith lords when i buy it?

  7. Games   -   #7
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    Quote Originally Posted by ApacNTS
    nope, it's about a week old actually, straight from kmart i read on another site where if you see the "galaxy droid" instead of the star map its an inclination that a glitch/bug has occured. noone mentioned cloning characters tho, ah well, designers and their buggy releases. i wonder what awaits me in sith lords when i buy it?
    Return it and get a new one?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •