Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: M/Player probs

  1. #1
    keyser_soze's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Age
    47
    Posts
    1,036
    I'm not sure if this is hardware or software related but after installing my new G/Card when I playback video files with windows mplayer the picture looks blocky and I guess like a tv thats not tuned in correctly, any suggestions on settings to look at in mplayer?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    is your ActiveX® up to date?

  3. Software & Hardware   -   #3
    keyser_soze's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Age
    47
    Posts
    1,036
    I dont get u, I searched for acticw x but nothing seems to relate to what Im doing.

  4. Software & Hardware   -   #4
    worldpease's Avatar always annoying
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tj Mexico
    Posts
    1,430
    Do you have other players instaled?,
    if so, does this only happen in MPlayer?,
    and again, if so, have you tried re-instaling it?

    but thats just a thought,

  5. Software & Hardware   -   #5

  6. Software & Hardware   -   #6
    keyser_soze's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Age
    47
    Posts
    1,036
    sorry for late reply I've been away working, I do have 9.0C installed and I get the same problem with nero showtime any suggestions?

  7. Software & Hardware   -   #7
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    Quote Originally Posted by keyser_soze
    the picture looks blocky and I guess like a tv thats not tuned in correctly
    Jiggle the antenna? sorry i'm stumped

  8. Software & Hardware   -   #8
    keyser_soze's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Age
    47
    Posts
    1,036
    Jiggle the antenna? sorry i'm stumped
    Yeah its got me beat aswell I may not have mentioned that I'm not trying to recieve a tv picture but playing back avi and mpeg2 files on mplayer, at the mo I'm trying to take a screen shot hoping that seeing what I see will give you more information but for some reason every time I takes a screener and then copy into, notepad,paint or even adobe cs2 the part of the screen showing the video is blacked out any suggestions on how to get the screener to show?

  9. Software & Hardware   -   #9
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    do you also have this problem with media players that are known to be good software (as opposed to windows media player)? ive never used nero showtime, but i doubt it could beat bsplayer, media player classic or vlc

    try one of these out, if you still have the problem its not the software, if you dont, its just more proof of how crappy wmp is.......... (and even if this doesnt help, i suggest you do switch media players)
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  10. Software & Hardware   -   #10
    keyser_soze's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Age
    47
    Posts
    1,036
    Cheers for the input but I seemed to have solved it by turning down my graphics acceleration in display properties,I don't know why it works but it does

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •