Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: meh. ZA pro & SP2....

  1. #1
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    fresh off a reformat,
    decided to give Zone Alarm Pro & SP2 a shot.......
    (I'm normally a SP1 & Sygate Pro kinda guy)

    now I can't leave my pc idle for too long or else I have to reboot to reconnect to the net
    (repairing the connection may do the trick, but a reboot is about just as fast)

    anyone know of a setting in XP (SP2) or Zone Alarm that will fix this?
    usually I'd start f00kin about with settings 'til something clicked,
    but I'm dog ass tired atm

    Edit: haven't gotten one of those "Event ID 4226" messages,
    so not running the TCP/IP patch.......
    Last edited by FKDUP74; 07-04-2005 at 10:01 PM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    ZAP is messed up. The free version is better.

  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Depends on the version ,4.5.594.0 seems fine a bit little slow on start up tho. Was having trouble with startup and process hogging myself ,so switched to Look "N" stop awhile back a great program . Got it after reading Zapjb's comments on it.

  4. Software & Hardware   -   #4
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    ffs, think I may know what it was.....
    the default setting in windows is to
    allow the network adapter to be powered off to save power

    I hadn't changed that setting yet
    we'll see if that does the trick.......

  5. Software & Hardware   -   #5
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by FKDUP74
    ffs, think I may know what it was.....
    the default setting in windows is to
    allow the network adapter to be powered off to save power

    I hadn't changed that setting yet
    we'll see if that does the trick.......


    I spend days setting up my computer after a clean install , don't feel so bad.

  6. Software & Hardware   -   #6
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    Quote Originally Posted by peat moss
    Quote Originally Posted by FKDUP74
    ffs, think I may know what it was.....
    the default setting in windows is to
    allow the network adapter to be powered off to save power

    I hadn't changed that setting yet
    we'll see if that does the trick.......


    I spend days setting up my computer after a clean install , don't feel so bad.
    well, I am feeling bad.....'cause that wasn't the problem

    changed the setting, let it run over night, had to reboot again

  7. Software & Hardware   -   #7
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    let me just say I told you so

  8. Software & Hardware   -   #8
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    I use XP with SP2 and Zone Alarm Pro version 5.0.094.000 and I don't have any problems

    Sometimes if I leave my pc for more than 5 days without rebooting my net goes really sluggish, I think it did actually freeze once but I resolved by rebooting my router

  9. Software & Hardware   -   #9
    Well after the issues i had with ZA I just wont even get near it now especially considering how well Sygate has done...
    Last edited by RealitY; 07-05-2005 at 04:23 PM.

  10. Software & Hardware   -   #10
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    I did try to install Sygate but it had issues when installing with Drive G (which I don't have one off )

    I haven't had any problems with ZA ... yet

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •