No Recent Activity
About vikplovdivbg

Basic Information

About vikplovdivbg
Real Name:
vik-plovdiv.bg - Plumbing installation
Gender:
Male
Location:
Plovdiv, Bulgaria
Biography:
vik-plovdiv.bg - Монтаж на ВиК
vik-plovdiv.bg предлага професионални услуги за монтаж и ремонт на ВиК инсталации в Пловдив и околните райони. Ние сме вашите надеждни партньори за осигуряване на добре функционираща и надеждна водопроводна система във вашия дом или бизнес.
Нашият екип от специалисти извършва монтаж на различни ВиК елементи с грижа за най-дребните детайли. Нашите услуги включват монтаж на бойлери, тоалетни казанчета, кранове и вентили, като се гарантира високо качество и издръжливост на инсталираните елементи.
При монтажа на бойлери, например, ние осигуряваме връзки с резби или меки връзки от неръждаема стомана, които гарантират дълготрайност и надеждност. Също така, се грижим за правилната инсталация на възвратни клапани и вентили, които са важни за правилното функциониране на водопроводната система.
Защо да изберете нас за монтаж на вашите ВиК елементи? Защото ние работим с грижа и внимание към всеки детайл, гарантирайки ви, че вашата водопроводна инсталация е добре монтирана и функционираща. С Vik-Plovdiv.bg можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто обслужване за вашата водопроводна система.
Адрес: ж.к. Христо Ботев - Юг Южен, ул. „Михалаки Георгиев“ 22 А, 4004 Пловдив; Тел.: 088 711 8918
File Sharing Method of Choice:
Ares

Statistics


Total Posts
Total Posts
0
Posts Per Day
0
General Information
Last Activity
05-14-2024 12:12 PM
Join Date
05-14-2024
Home Page
https://vik-plovdiv.bg/izgrazhdane-na-vodoprovod/
Post Areas

Top Areas Of Posting