Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Avg 7.0 And Synamtec 8.1

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    is it a good idea to have both or should i just have synamtec 8.1?

  2. Software & Hardware   -   #2
    If you have already Nav Corp installed stick with it ,the same with AVG.Don't install both.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    Originally posted by sharedholder@7 November 2003 - 03:27
    If you have already Nav Corp installed stick with it ,the same with AVG.Don't install both.
    i already have AVG but i want to get Nav Corp and uninstall AVG.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Does having both Appz on one system counteract or interfere with the other in some way? I too use both of these AV's

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Halifax,Nova Scotia Canada
    Posts
    476
    I doubt they would interfere but there is no need for both.AVG isn't really too good to begin with so I certainly wouldn't be backing norton up with it.I have the corp edition and I love it.It doesn't use much memory and runs quite smooth,it takes about twice as long to scan than normal norton but it won't effect any games you are playing or anything while it scans.
    Gigabyte GA7-VT600 P-L
    Athlon XP2500+ @ 3200+
    512mb OCZ DDR333 (2,3,3,7)
    Samsung SP8004h 80gig harddrive
    Radeon 9200 128 mb
    LG cdrw/dvd drive

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    ive got avg 6 as resident and sav corp as none resident, works like a charm

  7. Software & Hardware   -   #7
    Originally posted by Kunal@7 November 2003 - 07:15
    ive got avg 6 as resident and sav corp as none resident, works like a charm 
    Why 2 antivirus proggie's?

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    Originally posted by sharedholder+7 November 2003 - 07:16--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sharedholder @ 7 November 2003 - 07:16)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Kunal@7 November 2003 - 07:15
    ive got avg 6 as resident and sav corp as none resident, works like a charm&nbsp;
    Why 2 antivirus proggie&#39;s? [/b][/quote]
    because i never trust one

  9. Software & Hardware   -   #9
    Is more usefull to have an anti trojan and antivirus than two av (my opinion).

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    i still cant download NAV corporate 8.1.1 i got the installer a couple of times and it said the installation was inturrupted, then it closed the installation. any1 know the link where they got there working NAV corporate 8.1.1 or a way to fix my problem? thanks&#33;

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •